Digiturk'u olanlar bilir. Runway Project'in biricik Tim Gunn'ının stil rehberi isimli nadide bir programı var. Bu programda Tim biz kadınlara nasıl giyinmemiz gerektiğini öğretiyor ve diyor ki her kadının sahip olması gereken 10 elzem parça vardır:
1. Siyah elbise
2. Trençkot
3. Kumaş pantolon
4. Klasik gömlek
5. Kot pantolon
6. Her yere giyilebilecek bir üst
7. Etek
8. Günlük elbise
9. Ceket
10.Rahat pantolon.

Evet, Tim Gunn böyle buyuruyor. Yemedim içmedim ben de kadınlar için kendi 10 elzem parçamı buldum:
1. Çok seksiyim kıyafeti. Bu kıyafetin nelerden oluştuğunun ve dekoltesinin nerede olduğunun bir önemi yok. Herkes güvendiği başka bir yerini açabilir. Bu kıyafet size zayıf ve seksi hissettirir. Ne zaman bu giyseniz herkes size beğenen gözlerle bakıyormuş gibi gelir. Bu kıyafet üzerinizdeyken sizi terk eden eski sevgilinizle karşılaşsanız neler kaybettiğini anladığından emin olursunuz.
2. Her yer tişörtü. İşte, gece çıkarken, gündüz kahvesinde kısacası her yerde giyebileceğiniz bir tişörttür. Genelde siyah ya da beyaz olur.
3. Her zaman tişörtü. Bu tişört ise her duygu durumunda giyebileceğiniz tişörttür. Yataktan kazınarak kalktığınızda hiç düşünmeden geçirebilirsiniz üzerinize. Öylesine uyumludur herşeye.
4. Seksi ayakkabılar. Genelde topuklu olup, modeli herkese göre değişmektedir.
5. Seksi ayakkabının yerine giyilecek ayakkabılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde hayatımızı kurtaran ayakkabılardır. En önemli özellikleri rahat, şık ve her kıyafete uyumlu olmalarıdır.
6. Depresyon kıyafet. Genelde salaş, bol, delik, rahat, lekeli ve eski, çok eski kıyafetlerdir.
7. Göbek pırtlatmayan iç çamaşırı. Burda önemli olan göbeğimizi pırtlatmadığı gibi, babaanne donu gibi görünmeyen bir tanesini bulabilmektir.
8. Fularımsı. Gerektiği zaman şal, gerektiği zaman fular, gerektiğinde ise dekolte kapatıcı olarak kullanılabilen süper bir aksesuardır.
9. Siyah fermuarlı/hırka. Gece çıkacağınız günlerde içinizdeki seksi tişörtü saklamanıza ve soğuk günlerde ince askılılarla sokğa çıkmanıza yarar. Muhteşemdir.
10. Zayıf gösteren spor kıyafetleri. Bu maddenin açıklamasını bir önceki postta bulabileceğinizi düşünüyorum.

Comments (0)